5 jaar > WEBERontwerpt > 2018

Alweer 5 jaar geleden ben ik gestart met WEBERontwerpt. Een tijd met kleine en grote ontwerpopdrachten, van opbouw tot totaalrenovatie, van lichtadvies tot duurzame verbouwing, van transformatie tot aan restauratie.
Ik mocht opdrachtgevers het leuke en fijne aan hun woon-leefomgeving laten zien. En de potenties van het bestaande gebouw versterken. Met rechttoe rechtaan ontwerpen tot ontwerpen met durf en verrassende effecten.5 jaar > WEBERtrakteert > het hele jaar door

Het hele jaar 2018 trakteer ik op kleine en grote cadeaus, gerelateerd aan licht en leefruimte, detail en duurzaamheid, architectuur en aha-momenten.

NOVEMBER> BETER ZICHT OP LICHT!

De dagen worden korter, de verlichting gaat steeds vroeger aan. Maar is deze wel voldoende, gezellig en prettig? De juiste verlichting is een belangrijk onderdeel van de leefruimte. Licht is niet alleen van praktisch belang maar brengt ook sfeer & warmte. 

>Zit jij met een lichtprobleem? Reageer dan voor 30 november op dit bericht en maak kans op een gratis lichtadvies van 1 uur *

* binnen een straal van 20km rondom Utrecht

            


DECEMBER > ...

> Nog een verrassing…houd mijn site in de gaten!


tot nu toe:

JANUARI > FRIS & GROEN 
5x een luchtzuiverende plant van Ogreen

MAART > BETER ZICHT OP LICHT 
Gratis lichtadvies

MEI > SCHETSGESPREK!
Schetsend met je leefruimte aan de slag

ZOMER > TINY HOUSE 
Leesinspiratie om op minder m2 te leven

              WEBERontwerpt | Treek 54 | 3524 TB Utrecht | +31 (0)6 15183869 | info@weberontwerpt.nl ARCHITECTUUR + INTERIEUR